Usisivači u industriji za preradu hrane, farmaciji i čistim – sterilnim prostorijama FDA GMP RKI

Maksimalni nivo higijene i bez kontaminacije radne sredine. Industrijski usisivači u oblasti hrane i farmaceutskih proizvoda moraju biti u stanju da garantuju apsolutne higijenske standarde. Apsolutna HEPA filtracija, konstrukcija od nerđajućeg čelika, kompletno uzemljenje, antistatički pribor, nerđajući čelik i pogodan je za kontakt s hranom i usisavanje materijala pri visokim temperaturama. ATEX sertifikat dodaje dodatni stepen sigurnosti zahvaljujući komponentama koje su sertifikovane za upotrebu u ATEX zonama.

1. Usisivači za pekare i industrijske laboratorije

2. Usisivači za prehrambenu i farmaceutsku industriju

3. Usisivači za čiste- sterilne prostorije ČISTE SOBE CLEAN ROOM

Usisivači za pekare i industrijske laboratorije

Usisavanje mrvica i ostataka hrane sa dna rerne može biti težak zadatak bez pravog alata. Industrijski usisivači za pekare i laboratorije za hranu imaju sve karakteristike za garantovanje brzog i efikasnog čišćenja industrijskih rerni. Nomex filteri za visokotemperaturne materijale, namenski pribor s nastavkom, antistatički sistem, maksimalna sigurnost.

202 DS OVEN INDUSTRIJSKI USISIVAČ ZA PEĆI I PEKARE
Usisivači za prehrambenu i farmaceutsku industriju

Industrijski usisivači za prehrambenu i farmaceutsku industriju deluju u kontaktu sa finim i / ili otrovnim prahom. Konstrukcija od nerđajućeg čelika, površine bez tačaka nakupljanja prašine i vrlo visokih nivoa filtracije (HEPA, ULPA filteri), su osnovne karakteristike za potpuno i sigurno usisavanje.

PHARMA ATEX INDUSTRIJSKI USISIVAČ SERTIFIKOVAN ATEX ZONA 0,1,2,20,21,22

PHARMA INDUSTRIJSKI USISIVAČ ZA HEMIJSKO-FARMACEUTSKU UPOTREBU

4533 INDUSTRIJSKI USISIVAČ ZA MEŠOVITE PRIMENE ČVRSTIH I TEČNIH MATERIJA

INDUSTRIJSKI USISIVAČ 4533 ATEX

 

Usisivači za čiste- sterilne prostorije ČISTE SOBE CLEAN ROOM

Karakteristika čistih- sterilnih prostorija je čistoća vazduha unutra, sa veoma niskim sadržajem suspendovanih mikročestica prašine. Industrijski usisivači za čiste prostorije garantuju održavanje najviših nivoa higijene do čistih prostorija sa ISO4. Konstrukcija od nerđajućeg čelika i autoklavabilnih materijala AISI316, do 5 nivoa filtracije (sa HEPA / ULPA filterima) i specifičnih dodataka za autoklave, šta biste još mogli da tražite?

LC1000 D INDUSTRIJSKI USISIVAČ ZA STERILNU SOBU

LC1100 WD INDUSTRIJSKI USISIVAČ ZA MOKRO I SUVO- STERILNA SOBA